Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Jag lutade mig ut lite för långt
och hamnade på gatan

Taxin som plockade upp mig körde av vägen
vid avtaget till en by som jag inte kommer ihåg

Där spenderade jag massor av tid och gav mitt liv åt konsten
att inte betyda ett jävla skit

Väl hemma kunde jag inte hitta hem
längre och badrummet låg inte där jag lämnade det

Ingen är säker.




Fri vers av åkeojag
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 23:09



Bookmark and Share


  worrisome
Tilltalar mig..
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag