Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


Brev

Skriver ytterliggare ett brev

Ett brev varje dag

Till dig

Kanske får du någon gång se dom

Brev som beskriver vad du betyder

Vad du ger mig för känslor långt inne i själen

Sparar dom alla

Det börjar bli många nu

Skriver och skriver igen

Brev på brev

Sanningar och erkännanden som bara du kommer få se

Någon gång

Kanske




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman