Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget


jag sträckte mej mot ljuset
hade sett en glimt en gång
det var då, när eldarna
lyste


jag sträckte mej
men avståndet var för långt
gnistorna på mina nakna armar
dog plötsligt bort


och kvar fanns bara
saknaden




men så undrar jag om
allt bara var en dröm



såg jag inte


att det jag sökte


aldrig kan nås


aldrig kan gripas tag i


aldrig kan fångas in






men finns

gör det likväl





och jag vet var





och därför


vågar jag inte


släppa taget





Fri vers av annabelle
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 18:46



Bookmark and Share


  Blidsberg
Vackert
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle