Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Livet kan ta dina drömmar och vända dem upp och ned

Men tappa aldrig ljuset i dina ögon

Fortsätt lysa

Fortsätt le

Tappa inte tron och tappa inte modet

När du gråter

Försök fortsätta påminna sig själv om att

Du är en lysande stjärna

En ängel på vår jord




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 22:31



Bookmark and Share


  Amorina
Vackra, visa och stöttande tankar.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman