Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kan det kännas ibland


JAG SKRIVER DITT NAMN

Jag skriver ditt namn
det vackraste namn jag vet

Jag skriver ditt namn
skriver det i stjärnornas vackra glans

Jag skriver ditt namn
när månen lyser över mig

Jag skriver ditt namn
i den varma sköna sanden

Jag skriver ditt namn
kommer havets vågor, att föra det
bort från mig?

Jag skriver ditt namn
i mitt hjärtas innersta rum

Jag skriver ditt namn
bevarar det i min själ,
där stannar det kvar




anits 5 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-06 00:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
berörande och stillsam dikt om en betydelsefull person
2010-04-11

  Eva Helene VIP
Vackert och tillitsfullt.
2010-04-06

  Christine Sabel
Mjuk och mycket vacker och kärleksfull dikt!
2010-04-06

  Elaine.S VIP
En dikt som berör.
2010-04-06

  Gunnar Hilén VIP
oj en sån ton du hittade där...som en katastrof hotar och som du brottar omkull med namnet
2010-04-06

    ej medlem längre
Vackert!
2010-04-06

  Larz Gustafsson VIP
En fin romantisk ton.
2010-04-06

  aol
underbar trösterik,
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP