Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ny dag full av förväntningar


EN NY MORGON - EN NY DAG 6 APRIL 2010

En ny morgon, en ny dag
har jag vaknat upp till

En ny dag som i gryningen
lät dimman ligga tät över
nejden

En ny dag, där nu solens strålar
letar sig igenom dimman mer
och mer

En ny dag, som ännu är oprövad
ingen vet vad som kommer att
hända

En ny dag, som jag ser an
med tillförsikt

En ny dag, där jag ska få
träffa hundarna igen

En ny dag, där alla mina rädslor
ännu vilar, gör mig inget ont

En ny morgon, en ny dag tar
sin början, jag är tacksam över
att ännu en morgon få vakna,
kunna stiga upp ur sängen
känna glädje




anits 6 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-06 08:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Glädjen över det lilla är den sanna glädjen
2010-04-11

  Eva Helene VIP
Så fint att kunna känna tacksamhet över att vakna, kunna stiga ur sängen och ha förmågan att känna glädje. Väl beskrivet!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP