Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


ANDHÄMTNING


Ibland är den
så jävla intensiv
den där känslan
när den kommer
över mig
den där tanken
när den våldför
sig på mig
och jag måste
stanna en stund

även om dess rep
inte längre är lika
hårda som de
brukade vara förr

även om nycklarna
till det inre fängelsets
dörrar är inom räckhåll

med din frihet
och min befrielse

så äger den ändå ännu
en viss makt över mig
en säregen skönhet
ett spektrum av vemod
en storm av längtan
den som blåste ut
mitt hjärta och spridde
dess beståndsdelar över
älvens frusna isar

och jag måste stanna
en stund för att
hämta andan
den jag tappade
gång på gång i din
närhets svindlande grepp





Fri vers av SeXara
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 09:24



Bookmark and Share


  Karl den store
Grymt bra. Jag förflyttas till den intensiva känslan.
2010-04-06

  peter markurth
bra framfört
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara