Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BCB




Du är min passion,
min inspiration,
min frustration
och du simmar
i mina tårar.


Du är mitt lugn,
mitt hem,
mitt ljuva helvete
och du


är hela mitt liv,




min lycka.



















Fri vers av m.ricknell
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 21:01



Bookmark and Share


  blaite
Mitt ljuva helvete mmh me like så
2010-04-07

  Baystream
Applåd! Du lyckas fånga kärnan i kärleken :)
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell