Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i början av 2009


Fånge

Har varit en fånge i mina egna känslor så länge

Men nu börjar det nystas upp

Bit för bit

Tråd för tråd

Allt börjar samlas ihop till så fina små garnnystan

Istället för att binda fast mig kan dom nu användas till nytta

Alla dom där känslorna av

Overklighet

Utanförskap

Ensamhet

Kanske kan dom vändas till nya nyttiga erfarenheter

Nått som gör om mig till en starkare person

Nått som ger mig

Frihet

Samhörighet

Gemenskap




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman