Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar innan jag gick till sängs igår kväll


I NATTENS SENA TIMME

Nu är det snart mörkt hos mig
bara en lampa är tänd

Allt är tyst och stilla inte ett ljud
hörs någonstans ifrån

Ensam sitter jag här i nattens
sena timme, tänker på dagen
som gått

Ser hundarna när jag blundar
så glada och lekfulla, mina fina,
underbara, fyrfota vänner

Jag är glad och tacksam, att jag
får och kan hjälpa till att ta hand
om dom

Dom ger mig av sin kärlek, det ger
mig lugn och ro, frid och glädje i
mitt hjärta, i min själ

När jag nu ska lägga mig för att sova,
ser jag deras vackra snälla ögon inom
mig

Jag ger dom av den kärlek jag har, dom
är solen, vinden, glädjen och friden i mitt
liv just nu

Nu är det snart mörkt hos mig, släcker
lampan, hoppas kunna sova, innanför
mina ögonlock, ser jag hundarna, som
nu lagt sig att sova i sina sängar


anits 7 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-07 21:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
...och dom ser säkert dig innanför sina slutna ögon....
2010-04-11

  ULJO
En hund är en vän för livet. Skönt at du har en så trogen vän. Inte underligt att du kan sova gott då.
2010-04-08

  Eva Helene VIP
En text som andas ro och frid.
2010-04-08

  aol
att få somna så härligt,
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP