Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss var jag kung...

Jag kände det på mig
redan när jag tryckte ner handtaget
helt plötsligt bara
Nyss var jag ju kung
på vägen
pressade i vänsterfil
och körde om alla
en liten snorunge som trodde han kunde köra bil
Ha - idag lärde han sig nått
Men det kom jag inte ens ihåg
inte nu
i en tyst lägenhet som inte kändes som vår
försökte komma ihåg
hade inte vi haft en soffa?
Men vi hade en säng
de visste jag
där vi skapat magi
men inte längre
Nu hade du skapat nått nytt
En lapp på en säng
Där du skapat ett avsked




Fri vers av Fliis
Läst 582 gånger
Publicerad 2004-06-30 01:05



Bookmark and Share


  Loop

2004-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fliis