Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Du inte längre är nog

Det va som allt annat
som inte hade en början
eller mitt
men som alltid nått slags slut

Och allt som va
fantastiskt
underbart

är helt plötsligt
ivägen

Vem du var
är helt plötsligt inte
Vem du är

Och jag vill inte ens se
i dina ögon
och känna igen
nått från förr

För nu är allt
gammalt
förstört
tråkigt


som allt annat

För när det var
ett oss
för mig

var oss
för mycket
för dig

och minnen
av händer på min kropp

min kropp
tryckt
mot en vägg


är det minnen av dig?




Fri vers av Fliis
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-06-11 19:43



Bookmark and Share


    jahapp
snyggt - å äntligen en text från dig igen!
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Fliis