Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag vet inte riktigt

Jag minns inte om det var du
som läste tidningen
baklänges
och gillade
att pilla mig i håret

fast jag egentligen minns
allt
om dig
men det låtsas
jag inte om

jag nekar dina samtal
för att slippa höra
din röst
så jag inte längre
kan låtsas

att jag inte vet
precis allt
som man inte behöver
veta
om dig

jag ligger med honom
bara för
att visa
att jag inte längre
vill ha dig

men jag vet inte
riktigt
om det funkar
för i mörkret
bakom min ögonlock



ser han ut precis som du




Fri vers av Fliis
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-06-13 09:51



Bookmark and Share


    BrokenHearted
aaah, jag sparar den har.. kan inte sata fingret pa det men den ar underbar helt enkelt!
TACK!
2005-07-19

    ej medlem längre
Ärligt och öppet, bra skrivet. Undrar bara lite om "låssas", själv skulle jag skriva "låtsas"
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fliis