Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällen före dagen efter


medan ditt öga oblygt
utforskar mina kurvor
dansar jag allt längre bort

medan din mun förföriskt
dras mot vänstra sidan
tittar jag snett ner i golvet

medan din hand obetänksamt
dras genom ditt bruna hår
gömmer jag mina känslor

medan din arm ihärdigt
söker sig runt min midja
vacklar jag i tankarna

medan ditt öga oblygt
leker med min kropp
dansar jag mer intensivt
efter ödets nyck




Övriga genrer av serum
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-11-07 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum