Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att en gång vara på gränsen till att vara behövd


Stora vita





Du målade mig


nattsvart och


på mitt lilla


andfådda bröst


skrev du kör


gärna här med


stora vita feta


bokstäver för


att sedan bara


ställa ut mig


som en av alla


dina tavlor


på den mörkaste


av motorvägar









Fri vers av blaite
Läst 857 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2010-04-07 15:08



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Jösses! Den här drabbade mig. Fattar liksom känslan.
2010-10-05

  Alexander Gustafsson
säger det så klart, men ändå bra, enkelt och med flyt!
2010-07-08

  Softcore
Den förälskade är den förlorade. En hård själ kan inte såras...
2010-05-11

  Katten
starkt
2010-04-20

  Spir@
Kraftfullt skrivet!
2010-04-20

  Svartsilver
denna var vacker, svart poesi i vacker stämning.
2010-04-18

  Leia
Kraftfullt!
2010-04-11

  Cosmic Johanna
wow, vilken krut i denna dikt,

I like it a lot.

applådregn i natten:-)
2010-04-10

  firefire
ja snacka om att bli överkörd..suveränt skrivet i svart och vitt..
2010-04-08

    Tea Alex
Helt suverän text! Wow!
2010-04-08

    sårosa
tog ner mig på jorden. kraftfull, och ja, vacker
2010-04-07

  Jazz-75
Älskar den här!
2010-04-07

  Katinka VIP
Superbra poesi, större än texten i sig!
2010-04-07

  Junitvillingen
Du är en sann konstnär med pennan - skriver som om du aldrig gjort annat. "Stora vita" är ännu en i raden av mästartexter - tycks som du har ett helt förråd att ösa från - varifrån får du allt? Vilket häftigt hjärnkontor du har vännen!!
2010-04-07

  kråkan VIP
...vackert..ne..hemskt ja..mycket bra skrivet..ja..:)
2010-04-07

  Nina Nightwish
Ja, vilken begåvning du har! Det lixom bara flyter i texten när du skriver, Applåd:)
2010-04-07

  Baystream
Den krävde en andra läsning; Grymt vacker i all din enkelhet.
2010-04-07

  stella
En konstnär som inte kan stå för sig själv...
2010-04-07

    ej medlem längre
Wow!, Blaite! Jag tycker du är en totalt underbar poet! Applåd x 10!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite