Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blev så arg och ledsen, när någon tror det är bara säga till så kommer jag


JAG HAR RÄTT TILL MITT EGET LIV

Jag är så trött på alla dessa människor
som tror dom kan bestämma över mig

Jag lever ensam, då kan försöka med alla
medel, för att jag alltid ska vara tillgänglig

Men jag har rätt till mitt eget liv, precis som
dom som har någon att dela livet med

Jag behöver inte stå till pass, varje gång
någon inte kan, det är inte bara att ringa
till mig, och tala om vad jag ska göra

Jag är så trött, blir så trött, på att alltid
någon tror att jag kan komma så fort
någon annan inte kan, för den måste
ta hand om sin familj

Visst, det förstår jag, men det finns fler
än mig, att ringa till

Så att få höra, vad har du att göra? När
jag så svarar, jag skriver

Svaret du gav mig, det gjorde ont, ont
ända in i själen

Vad var det för svar jag fick? Jo, har du
inte tröttnat än, ja då har du något att
göra, så då sitter du inte bara med armarna
i kors

Vänner verkliga, ärliga vänner, beter sig
inte så, jag kommer alltid att skriva, det
är en dröm jag alltid haft, och nu är den
sann

Jag gläder mig över orden jag skriver,
orden jag läser i mina böcker, det är
vila och avkoppling för mig

Så läs du dina skvallertidningar, ha din
åsikt om mig, men tala inte om vad jag
ska göra, att jag ska komma så fort du
hör av dig

Lev ditt liv så lever jag mitt, sedan får
framtiden visa, om vi kommer att träffas
igen



anits 7 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-07 20:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark text om en liten människa som inte kan ge med fulla handen
2010-04-11

    sajo
När jag läser denna text om denna persons kommentarer verkar det som att det är avundsjuka som träder i kraft. Denna person du beskriver skulle jag tro inte känner någon trygghet.

Fortsätt att skriv säger jag och dina underbara foton som har sådan harmoni till dina texter.

Du har rätt till ditt eget liv och du vågar stå för den du är. Gillar dina ord.
2010-04-08

  Eva Helene VIP
Den person som du beskriver här har tydligen bestämt, även för ditt vidkommande, vad som är viktigt att syssla med och dit hör uppenbarligen inte skrivandet. Kanske är det bara avundsjuka. Fortsätt att stå på dig och försök att skaka av dig de dumma kommentarerna.
2010-04-08

  aol
bra skriftat
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP