Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt krig

Leker med tankar
Slår dem i taken
Springer på rutan
Som immar av
Människors hetta
Lagen
Säger inget därom
Krossar fingrar
Mot drömmar
Som djupdyker
Från himlagrund
Det finns inga
Märken
Som talar för
Att kriget pågår just nu
Men blodet strömmar
i mitt inre




Fri vers av Sammelsurium
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-11-07 16:31



Bookmark and Share


    afrika
Krossar fingrar
Mot drömmar


En härlig omkringkastning!
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Sammelsurium
Sammelsurium