Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var längesen...




......det var längesen jag sov på din soffa
nu ligger jag i din säng

innan ville du ha mig
nu vet du att du kan få mig när du vill....




Fri vers av Sammelsurium
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-12-02 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sammelsurium
Sammelsurium