Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon läste min dagbok och gillade inte det dem såg...


Delete

De suddade ut mina ord
Försökte förgöra mina känslor
Dem bränner fortfarande på deras näthinnor
ibland
dessa blinkande dataord
Hon var en främling
Men de raderade orden
För att slippa erkänna det främmande
De suddar ut mig
Det är så enkelt för andra:

Delete
Och Escape




Fri vers av Sammelsurium
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-11-09 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sammelsurium
Sammelsurium