Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde känna

Vaknar på morgonen

Borde vara lycklig

Exalterad

Men känslorna finns där fortfarande

Ensamhet

Utanförskap

Känslor som nog aldrig riktigt kommer försvinna

Saker och händelser som för alltid har etsat sig fast i själen

Format en individ som för alltid kommer känna lite smärta varje dag

En själ med osynliga ärr från djupa sår i själen

För alltid påmind om det som inte blev




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 10:46



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Stark text om svåra minnen, ärr som blöder...blir djupt berörd av orden. Smärtan visar dock att du "lever" och har känslor...alltså kan du också känna glädje och jag hoppas att just den en dag får större plats i din tillvaro än smärtan.
2010-04-09

  Amorina
Igenkänning. Orden berör mig.

Så länge man känner är man ändå levande, tänker jag, när jag läser. Även om det gör ont. Det viktigaste är kanske ändå att vara levande. Trots smärtan.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman