Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen

Falkenberg

Skövde

Göteborg

Falköping

Folk från hela världen

Finland

USA

Saudiarabien

Tyskland

Läser vad jag skriver

Undrar om dom egentligen förstår vad det står

Troligtvis inte

Men världen är inte så stor därute på webben

Allt vi vill veta ett musklick bort




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman