Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi-sonett...

 

Då vackra tankar räknas fina, gröna 

vi drömmer filmens remsors klara rutor

att orden bliver vitaminers sprutor,

gör bara verkligheter mera sköna.

 

När solens skira strålar värmer rutor 

och mörka gula toner bilden kröna,

då staden visas, synen drömmar röna,

när sköna bilder glöder, ögon njuter.

 

Där hålles handen uppå slingervägar

och över kullar i etruskers land

Om kvällen vinet smakar som det plägar.

 

När supén ätits, smakar fötter strand

och önskar våra kärleksfulla vägar,

mot lyckans sköna varma hjärtebrand.

 

(c) tk.




Bunden vers (Sonett) av thyra
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 00:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig fantasisonett Thyra!
Drömmar är det ingen som kan ta ifrån oss:)
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra