Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flinga i tiden!

Kylan känns närma, redo att ge upp!

Jag evigt letat
genom tid och rum

Många sekler i många liv
vackert höll jag dig i min famn

En sista önskan
att åter få känna din sötma

Fångade min tår
slöt ögonen och log

En dag
ödet vet att vi är sanna.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 332 gånger
Publicerad 2010-04-09 21:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande vackert
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin