Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens väg!

Det man vet djupt där inne inte stämmer
Min känsla består

Varför stanna och slita själens beklädda väg?

Jag har valt att kämpa vidare
trots att jag vet att det finns en annan sanning

Trots att jag vet att utgången blir en annan

Finns en till som vet som väntar
som minns tiden som varit förut

Jag vill aldrig tvinga mig på
det man vet i djupet är den egna sanningen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 21:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande, du har så rätt
man ska aldrig tvinga sig på någon
2010-04-10

  Junitvillingen
Åhh, denna berör på djupet. Nej man kan aldrig tvinga sig på någon annan, men kanske tiden visar vägen...*Lycka till*:-))
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin