Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är går min kärlek!

Där är går min kärlek

Går frammår vägen , undrar vad som hänt

Jag sårade hennes hjärta

Vad ska hända nu?

Älskar hon verkligen mig?

Människor är dårar

Jag vill veta

Där går min kärlek...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 21:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvarda ord som berör
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin