Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens beröring!

Tiden kan göra så mycket

Jag behöver all kärlek

Ensamma själars språk
öppna armar till himlen

Vänta på mig
jag kommer hem

Min älskade , min kärlek
jag hungrar efter din beröring

Tiden står så stilla så sakterliga
du är min evighet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 21:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vackert till din kära...fastnar speciellt för:
"Ensamma själars språk
öppna armar till himlen"...underbart formulerat!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin