Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ljuva vind!

De frågade hur jag visste!

Något djupt innuti mig kan inte förnekas

Kärleken sägs vara blind

Idag min kärlek lever än

Nu tårar rinner för min kind
känner livets djuva vind




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 21:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
man bara vet.....för man känner.....
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin