Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar själ!

Om jag sa att du har en underbar kropp

Om jag sa att du är det vackraste som finns

Skulle du tro mig?

Om jag sa att du är den finaste av änglar


Om jag sa att du värmer en hel värld

Skulle du då tro mig?

Allt detta är du du underbara själ....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 21:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så vackert ömt
2010-04-11

  anits VIP
Underbar vacker poesi
2010-04-10

  Junitvillingen
Så vackert poetat Lars!! Och vad kul att se dig här på sajten igen!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin