Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå rakt in!

Gå rakt in
sitt ner

Alla pratar om den'nya stilen

Vad du än gör vad du än är
stapplar du in

Inget oroar mig
du såg mig stå allena

Över allt
en dröm i mitt hjärta

När jag ser dig min kärlek
sida vid sida
en närvaro så het

Jag älskar varje steg
Kinder så röda, steg för steg

Jag känner din närvaro i allt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 21:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Ljuvligt vackert
2010-04-10

  KLANG
insiktsfull och fin
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin