Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont




ont ont ont

ont i halsen

ont i bröstet


ont ont ont

när rösten ej bär


ont ont ont

att inte kunna

finna ro



ont ont ont

när svartsjukans klor

river


ont ont ont

när känslofloden

svämmar över



ont ont ont

att vara ynklig

och ensam



trött trött trött

på att ha ont




Fri vers av annabelle
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-10 11:16



Bookmark and Share


    Herr Ångest
En dikt som gör ont.. helt enkelt. Det onda hamras in med det återkommande ordet ont, upprepningen blir en bra effekt och förstärker läsarens intryck av hur det måste kännas att ha så ont.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle