Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en dikt här på poeter som frågade var livsglädjen fanns. Här är mitt svar!


Livsglädjen

Händer som berör
fötter som dansar i takt
- här bor livsglädjen




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-10 13:29



Bookmark and Share


  Anna*
Fint! Så är det!
2010-04-23

    Louvisa
Kan inte göra annat än hålla med! Fint fångat :)
2010-04-10

    Bodil Sandberg
En underbart fin haiku !!!!den är särdeles gott lottad som äger livsglädjen ..tragiskt när livet är svart i sitt enda varande!!!
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado