Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans är vi mindre ensamma

tjockt drar jag linjerna
som från penseln blir
då de droppar rött och blått
står jag i chock
att stå på ena sidan men hårt hålla fast vid den andra
kan jag
...kan jag stå mitt i

kan en värld kretsa kring mig och mina tankar
likt en virvelvind stänker färg i min förvirrande tillvaro

Kan färgerna bli en

evolution
är de de som krävs för att störta struktur
om färgerna kan bli en
..kanske
kanske kan vi bli en
du . jag . världen?

tillsammans är vi mindre ensamma




Fri vers av Renold
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Renold
Renold