Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken

Ett skinande leende
och ögon som regnet

segel som slänger
vindar som vänder

läppar av rött
hjärtan av sött

Ett
två liv

vägar som korsas
men som bryts igen

olika håll vandra
men alltid tillsammans

för att förr eller senare
korsas ska de som en gång brutits
förenas igen
och alltid vandra i solsken




Fri vers av Renold
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Renold
Renold