Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

Gatorna blåser kallt
fönster stängs
å alla flyr till landet ingenstans
ja räknar stenarna och fåglarna stirrar
hon stirrar
hon stirrar på mig

ja ser mig om men allt e svart
att känna sin väg fram
en väg vi måste vandra
men inte alla vägen tar
känner de andra redan kännt

varför.

löven faller mot min hud å vindarna yr mitt hår
hon stirrar
hon stirrar

ja öppnar dom
hon e nära
mina ögon svider

men att blinka vore en synd
så vacker å rar
va gör hon där va gör hon här
va gör jag

vi dras mot varandra likt magneter

inte ens vindarna kan hålla oss isär
hon ler
ja ler

ja sluter mina ögon å återgår till verkligheten som inte finns
för i landet ingenstans kan man bara vandra om gatorna blåser kallt å allt som lever stirrar me stängda ögon.

att leva
att se
nått vi alla gör men inte nått vi bör




Fri vers av Renold
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-04 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Renold
Renold