Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEEEEEEEEEEEN ?

Om allt ja kunnat önska
för mig gick att få till
att du en dag kan älska
min önskan nu en längtan.........
som solen skiner strålar
ditt leende så milt
ditt hår formas av vinden
du gav mig puss på kinden....................
alla dessa kullar så gröna å så fint
ett träd växer i solen
dina ögon är på jorden

Vad betyder kärlek
jag känner mig så blind
men du
är något särskilt
du tar mig dit ja vill................

Meeen
allt endast en dröm
att få se dig är min lön
meen, det är inte lätt
Ja...ser dig nästan aldrig jämt
ja vet de låter fel
MEN det är................... sant


Va ska ja ta mig till
din önskan e min lag
vi tänker likadant
men
att inte vi kan bli som en
vet inte jag.....


Mitt hjärta slår för dig
men att våra slår som en
har än ej hänt........

Men mitt hopp för oss
kan aldrig suddas ut
å allra minst av dig
trotts du försökt

men...........




Fri vers av Renold
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Renold
Renold