Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en liten ask...

 

I en liten ask

med plats

för kära minnen

 

längst in

i garderobens hörna

överhöljd av tröjor

 

ligger minnen

som får känslor brinna

och som tårar ger

 

ett foto

av dig

ung i glädje

 

en kedja med berlock

som blev min

när vi första kyssen dela

 

en liten bok

med minnen

från resa gjord

 

en minnessak

en mugg med namn

ditt det rara

 

I stundens ro

jag lyfter uppå tröjor

öppnar lock

 

där dina ögon ler

och lovar mig

en stund av lycka

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-11 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det härligt med såna gömmor:)
Fin dikt!
2010-04-11

  Nina Nightwish
ååå, vad fint:)
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra