Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balkongvärme...

 

en balkongrensning

 

tanke som bifalls 

inte trugad alls

 

lutar mot avgränsning

 

balkongräcket ber

nymålat jag ser

 

ingen begränsning

 

nyansers vita

manar mig rita

 

ser bildbegränsning

 

låter färg flöda

i gult få glöda

 

kreativ rensning

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Va fint du gör!:) Jag ska bara ta ner kattnätet så jag inte blir rutig ansiktet när jag solar haha
2010-04-11

  stenen/ Yv Ericsson
Riktigt bra och tidsriktig! tack thyra.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra