Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick...(kroki´)

 

En konstnärsherre från Åraken

målade sin fru vackert naken.

Han tecknade kroki,

gjorde henne toki´

för drömstor ritade han baken.

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 16:27



Bookmark and Share


  Anna*
*skratt* Ja, den var bra!
2010-04-11

    ej medlem längre
*skrattar gott här*
Du kan du Thyra!!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra