Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockupation


Sömnlös
drömlös

ockuperande
tankar
försöker greppa
ett ankar

borde veta hur
man gör men
smärtan klyver
tystnad så att till
och med du hör

Det vackra i dina ord
sår jag i vårsolens
nattbegråtna jord
har varit här förut
ändå är det lika svårt
när de ockuperande
tankarna börjar
gråta sig ut





Fri vers av SeXara
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara