Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar jag länge känt och haft


JAG VET VAD JAG HAR

Jag vet vad jag ser, vet vad jag hör
och känner det känns


När någon försöker, ta över det jag har,
ta över det till sitt, då gör det ont i själen
hjärtat blöder


Var är det för mening med att alltid vilja
vara bäst, även när det händer något
som är svårt och ogripbart


Jag har ögon att se med, jag kan skriva
och läsa, jag ser när mina ord blir någon
annans, jag blir ledsen och glad på samma
gång


Det visar att mina ord är värdefulla, att
någon sett, tycker om dom, men när den
vill bli bäst i allt, vad det nu är


Då gråter jag inom mig, att vilja var sjukare,
att inget annat ha att säga, att prata än
sjukdomar


Då har jag fått nog, även om du stått mig
nära, så orkar jag inte lyssna, höra på ditt
prat, du tjatar och gnäller


Jag mår inte bra, när vi någon gång har
kontakt, så blir jag på min vakt, måste
väga varje ord jag säger


För mina ord blir sedan dina, enligt dig
nej nu har jag fått nog, ta hand om dig,
så tar jag hand om mig, så kommer vi
båda två att må bra


Det är det jag hoppas och vill, jag kan
bara tro och hoppas att du förstår




anits 12 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-12 16:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Energitjuvarna måste vi lära oss att skaka av oss.
2010-04-12

  tom boreland
skitfolk
2010-04-12

  Eva Helene VIP
En ord- och energitjuv, håll dig långt ifrån!
2010-04-12

  Catharina Edin VIP
Det låter som en jobbig människa; såna har jag känt, som inte vill en väl.
2010-04-12

  poetryGirl
sorgset--
2010-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Vägra att ha kontakt med en sådan människa.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP