Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar!

Svävar i en vibartion
svårt att inte snubbla

Tankar rör
vid mitt hjärtas inre

Jag önskar jag inte visste
vad som händer om en stund

Vill på något sätt visa
och viska att det blir bättre




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-12 14:24



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Finns något i din text som tilltalar mig massor...gillar den mjuka tonen...djupet i orden...tack Lasse för berörande läsning!
2010-04-12

  anits VIP
Berörande och mycket vackert
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin