Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande dag!

Den dagen , jag ler inom mig

Ser allt i ett bländande skimmer
så vackert

Den dagen, en våg av kärlek kommer mot mig

Stilla framför, en lånsam rytm av värme




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-12 14:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Enkelt vackert
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin