Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag kanske imorgon!

Jag har stängt av
Sagt nej

Tvingas inse
imorgon är inte idag

Men snart
upptäcker på nytt hela tiden

Rätt stig
visar mig vägen

Hoppas jag finner
hoppas jag hinner




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 14:27



Bookmark and Share


    frusethjärta
Igenkännande och välskrivet!
2010-04-13

  Suzy med punkterna
Att aldrig vänta...........bara leva......
2010-04-12

  Junitvillingen
Finns både ett vemod och ett hopp här...du vill men känner kanske rädsla, osäkerhet...hur blir det ifall du hinner...men om du verkligen VILL hinna...våga då ta chansen vännen:-)) Livet är för kort för att tveka för länge, det har jag lärt mig av de upplevelser jag har i bagaget. Så - LEV!!
2010-04-12

  anits VIP
Vemodigt
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin