Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

Svart och vitt
gröna ögon som följer
önskan om mat




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 15:27



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Där hör man att det är en katt det handlar om; det skulle kunna vara vår Sofie!
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten