Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina läppar är så vackra


11.

känslan som den är just nu vill jag alltid bevara
Bittersöt, förbjuden melankoli
Som borde svida så mycket egentligen

Jag vill bara ha mer
fortsätter att vilja ha glimtar av din själ
Glimtar som
ger energi och pirr i magen

Du har försett mig med en fjäril utan vingar
med dina frågeställningar och ditt sätt att bry dig och
ditt sätt att
Se på mig

samma låt spelas om och om igen
Jag borde tröttnat vid det här laget
men den påminner om dig
Och jag tror aldrig jag skulle kunna tröttna på dig




Fri vers av Alathariel
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alathariel