Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27. Trots allting

En man stannade mig idag

Han sa att jag var

vacker




Fri vers (Fri form) av Alathariel
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-12 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alathariel