Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringarna

Ringarna är nu köpta
Verbet kärlek är bundet
Förgyllt i guld med kärlekens sten
Tydligt för allas ögon att se
Att ingen kan älska dig mer


Ringarna är nu i rörelse
Dom blir snabbt fler
På väg mot botten
Sjunker nu kärleken ner
Den vilar för alltid
Där inga ögon ser




Fri vers av Kontrast
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-13 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kontrast