Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Sanningen är dynamisk
Lögnen den är vid

Kärleken konstant
Jag står alltid här bredvid

Ta min hand så går vi
Ut i hjärtats strid




Fri vers av Kontrast
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kontrast