Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästkrage

Jag älskade och älskade inte.
Tills det bara var en sol kvar.




Fri vers av Kontrast
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-06 09:17



Bookmark and Share


  Uppnerhögervänster
Åh, fint. Så mycket symbolik, i så få ord. Jag gillar't.
2010-05-06

    MaryMo
Jag gillar korta texter med mycket innehåll! Snyggt skrivet!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kontrast