Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Det går
Att bara
Börja om
Från början
Och ställa allt
Till rätta




Fri vers av Kontrast
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 02:21



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Det stämmer!!
2010-04-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
G ott det var
U nderbar
L ovande rar
D å om man en
* sån möjlighet har!
*****************
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kontrast